A'oa'o Po oa Aafiaga Lomitusi

Ningbo Hongtai na faavaeina i le 2004, o loʻo i totonu o le aai o Yuyao ma avanoa felauaiga faigofie, latalata ile taulaga Ningbo.O Hongtai o se taʻutaʻua taʻutaʻua o loʻo galulue i le suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga, faʻatau ma le tautua o le faʻaaogaina, aemaise lava solosolo pepa patino, ma isi oloa fa'atatau pepa.Ina ua mavae le toeitiiti atoa le luasefulu tausaga o atinae, Hongtai ua manuia suiga ma faatuina o ia lava o se tasi o pisinisi lomitusi maualuga-tech.

Tu'u atu Hongtai i aso neiave oe ia e malamalama ia matouIsepepa Pepa Lafoa'i lomitusi poto, o le a le aafiaga o le lolomiina?

Pepa lolomi Serviette

 

Raw mea pepa mo solosolo pepa lafoa'i

Pepa i le faiga lomitusi e manaʻomia, e tusa lava po o le a le mamafa o le kalama, lautele poʻo le numera o laupepa o le a iai se aʻafiaga i le lolomiina .

– Gram mamafa moNapekini Lomie le lava e faʻamalieina manaʻoga, o le a aʻafia ai lo tatou tulaga lomitusi, e pei o le mafiafia o le oloa lolomi e le lava, pe le mafai ona iloa.

–Atele: Le lautele moLomiga Servietteavea tele ma laʻititi i luga o le oloa lolomi o le ai ai foi se aafiaga, o le lautele o le a foliga paʻepaʻe pito, o le laʻititi o le a foliga eleelea pito, i le faaopoopo atu i le afifiina o le faagasologa mulimuli ane o le ai ai foi se aafiaga, aua o le ato faʻaaogaina i le afifiina. , o le pusa i fafo e iai se lapoʻa faʻapitoa.

-O mea mataswings ogaoga pepa, ona o le amplitude sasau e tele tele ma le fa'asa'oga mac.

– O le pepa e matala, ona o le pepa faavae e matala, o le vevesi e le mautu ma o le lolomiga o le a foliga mai e le saʻo le kine e le mafai ona faʻasaʻo, ina ia foliga papaʻe ma palapala le mea lolomi.

– Mea matastratification pepa, i le faiga lomitusi, afai e oomi le pepa faavae pe a le oomiina, o le a foliga maanuminumi le lolomiga, e le faatagaina overprinting, pito papaʻe ma isi.

-- Pefu pepa mea mata, lefulefu i so'o se mea lele lomitusi o le a aliali mai faapipii ipu, e le o manino le mamanu.


Taimi meli: Sep-22-2023