Tau o pulupulu i lalo

Gagana taʻiala: Ia Mati, sa le lava le faʻatuatuaina o le maketi laupapa, o le sapalai o le pulupulu laulaʻau lautele sa mautu ma faʻaitiitia soo, o le faʻafefe o le pepa pito i lalo na aʻafia ai le tau o le pulupulu ma uiga tau tupe o oloa faʻapipiʻi, e mafua ai le faʻalauteleina. o le tau fa'ato'a o fafie fa'aulufale mai, ma le fa'asili o tupe mama a le pisinisi pepa pito i lalo sa toe fa'aleleia i se vaega vaapiapi.

Mati fa'aititia le tau o pulu laau fa'aulufale mai

I le masina o Mati, na fa'aauau pea le pa'u i lalo o tau o le pulupulu laau fa'aulufale mai, ma fa'aauau pea le fa'aititia o tau.E tusa ai ma faʻamatalaga Faʻamatalaga, e oʻo mai ia Mati 28, o le masina taʻitasi tau maketi o faʻaulufale mai coniferous pulp o le 6700 yuan / ton, i lalo 6.67% mai Fepuari, i lalo 3.85 pasene;i lalo 4.25% tausaga i lea tausaga.O le tau fa'alemasina o le pulupulu fa'aulufale mai e 6039 Saina yuan / tone, i lalo 3.34% mai ia Fepuari, i lalo 1.89 pasene;i lalo 6.03%.
faasinoupu6
O mafua'aga autu mo le pa'u o le tau maketi o fafie fa'aulufale mai ia Mati e tele lava i vaega nei:

Muamua lava, o tau o le tau o pulupulu i totonu o le atunuu ma faaulufale mai e malosi, ma o tau o pepa mata e vaivai i Saina, o le mea lea e le tauva ai le tau mo le solo pepa lolomi.

Tau o pulupulu i lalo, pito i lalo ole alamanuia pepa pito i lalo tupe faasili e sili ona vaapiapi toe faaleleia
A'afia i le fa'aititia o le tau o le maketi fa'aulufale mai, ma o le pa'u o le tau o le maketi pepa pito i lalo e telegese nai lo le tau o fafie, ma o le tupe maua atoa o le tele o fatu pepa i lalo o le pisinisi pepa fa'avae ua sa'o. toe faaleleia i se laina vaapiapi.

Fa'amaumauga autu o tupe faasili o tupe mama i le 2023

pepa pulu lua pepa chrome pepa laupapa
Mati 10% -3% -10%
Jan ia Fep 6% 7% 1%
Mati i le 2022 14% 8% -20%

Taimi meli: Iuni-03-2023